Online magazines

07 oktober 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
automatisering bij plaatbewerking
Innovaties in de plaatbewerking gaan vaak over nog krachtigere en snellere lasers – ondertussen tot 20 kW – en nog meer taken die de robots bij de kantbank uitvoeren. Daarmee blijven de echte knelpunten in dit domein echter onderbelicht: het programmeren van de werkstukken, het uitnemen en sorteren, en de eventuele vervolgstappen zoals afbramen en lassen tot een samenstelling. Met afnemende batchgroottes gaat het hier meer knellen.

Matthias Robbe
Bladmanager
Innovaties in de plaatbewerking gaan vaak over nog krachtigere en snellere lasers en nog meer taken die de robots uitvoeren. Daarmee blijven de echte knelpunten in dit domein echter onderbelicht: het programmeren van de werkstukken, het uitnemen en sorteren, en de eventuele vervolgstappen.
Sandvik Coromant introduceert een compleet nieuwe reeks van high-end veelzijdige volhardmetalen vingerfrezen: CoroMill® Dura. Het concept is ontwikkeld voor voorbewerken en nabewerken met verschillende aangrijpingen in alle toepassingen en materialen.
Johnford Ø 1000 x 3050 mm CNC draaibank 37/45 kW op spindle / 1500 rpm / Fanuc Oi-TD / C-as / aangedreven tools (11 kW – 12 pos)
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.