Online magazines

16 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Correct onderhoud lastoortsen
De lastoorts heeft de laatste decennia allerhande aanpassingen ondergaan qua materiaalkeuze, dimensionering, ergonomie en functionaliteit, met als gevolg dat de efficiëntie en de precisie van het lasproces aanzienlijk zijn verbeterd. De toegenomen complexiteit van de apparatuur vergt echter ook extra knowhow ten aanzien van het onderhoud.

Matthias Robbe
Bladmanager
Lastoortsen zijn complexer geworden, en dit veronderstelt extra onderhoudsknowhow. Steeds meer servicebedrijven bieden daarom serviceovereenkomsten die voorzien in zowel het onderhoud als in de verplichte periodieke inspectie en keuring.
Op 9 november opende Flanders Make in Kortrijk zijn derde centrum voor technologisch onderzoek en innovatie voor de maakindustrie. Hier kunnen bedrijven de nieuwste technologieën en productiemethodes uittesten en worden ze begeleid.
8 assen: Y1 / Y2 / X / R / Z1 / Z2 / X' / V – met Easy Form – willa hydraulische klemming – met lasersafe – 3150 mm tussen staanders – 350 mm slag – max opening van 585 mm – Turbo = hoogste snelheid en zwaardere motor
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Metallerie Nederland 

Metallerie Nederland maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.